Vreți să aflați pe ce loc e cartierul vostru în Top? Citiți PUNCTUL!

Ediția cu nr. 707 a săptămânalului PUNCTUL vă poate răspunde la întrebarea pe ce loc se află cartierul vostru în TOP-ul cartierelor potrivit unui studiu realizat de D&D Reaserch pentru Storia.ro. Detalii în articolul semnat de Titi Dălălău în paginile 4 și 5.
Îndemnul ministrului agriculturii ”Nu fiți negativistă, domnișoară” dă titlul opiniei subsemnatei despre molima ce decimează animalele domestice din țară. Detalii în pagina 1.
Un interviu interesant consemnat de subsemnata despre viața poetei mureșene, Magdalena Dorina Suciu puteți citi în paginile 2 și 3.
Punctul Alb din această săptămână se acordă poetei Magdalena Dorina Suciu pentru întreaga ei activitate poetică.
Imola Grama transmite de la Reghin despre acordarea unui ajutor financiar veteranilor de război. Detalii și imagini în pagina 6.
În Tîrgu Mureș din cele șapte izvoare doar două au apă potabilă, aflăm din articolul semnat de Titi Dălălău. Detalii în pagina 7.
Renumitul farmacist, fondator al fitoterapiei moderne, Ovidiu Bojor a fost sărbătorit alături de Uca Marinescu, maestru emerit al sportului la cea de-a IV-a ediție a Colocviului Național desfășurat la Reghin. Detalii semnate de Imola Grama în pagina 8.
Ioan A. Borgovan transmite de la Luduș știrile care pun Punctul pe i, despre fostul elev, actualul director și apelul de atenție la traficul de persoane. Detalii în pagina 9.
De la Sighișoara aflăm despre expoziția celor 20 de artiști plastici care expun la salonul de artă contemporană sub denumirea Culorile Toamnei, despre întâlnirea oamenilor de afaceri, despre Parcul Unirii și câteva anunțuri, cu detalii în pagina 10.
Mircea Barbu transmite de la Tîrnăveni despre comemorarea Holocaustului, despre asistentul virtual al primăriei din localitate. Detalii în pagina 11.
Cei care sunt interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești din pagina 11.
Despre problemele celor 27 de școli și grădinițe din județul Mureș care au probleme cu încălzirea , precum și despre Glasul Unirii la Bobohalma, găsiți detalii în pagina 12.
Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook