fbpx

Wizz Air introduce un model de program fix pentru piloți și însoțitorii de zbor

Wizz Air a anunțat prin intermediul unui comunicat, că a pus la dispoziție un model fix de program atât pentru piloți, cât și pentru însoțitorii de zbor. Schema ce introduce programe fixe de zbor va fi implementată treptat în cadrul Wizz Air Group Crew, începând cu octombrie 2022. Noua schemă a fost concepută astfel încât să asigure stabilitatea operațională a companiei aeriene și să îi sprijine planurile de dezvoltare. Echipa Wizz Air s-a angajat să ofere piloților și echipajului de cabină diverse modele fixe care vor îmbunătăți predictibilitatea programului de zbor și calitatea echilibrului dintre viața profesională și cea personală a echipajului.

Piloților care aleg să folosească în continuare modelul actual de program flexibil li se va oferi o compensație, în funcție de poziția și de vechimea în companie.

Noile modele de programe fixe, care pot diferi în funcție de locul în care echipajul își desfășoară activitatea, vor fi introduse treptat în cadrul bazelor companiei aeriene în următoarele șase luni, începând cu cele mai mari baze ale sale.

economica.net

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW