Ziua KNX Transilvania la UPM

Facultatea de Inginerie din Universitatea “Petru Maior” din Tîrgu-Mureş, în colaborare cu Asociaţia KNX România, organizează evenimentul „Ziua KNX Transilvania”.
Asociația profesională “KNX ROMANIA” promovează și susține aplicațiile de automatizări pentru clădiri ce utilizează standardul de comunicație KNX.
Asociatia KNX este creatoarea şi proprietara tehnologiei KNX, standard mondial pentru aplicaţiile de control al clădirilor, de la controlul iluminatului şi al jaluzelelor până la sisteme de securitate, încălzire, ventilaţie, aer condiţionat, monitorizare alarme, controlul instalaţiilor sanitare, managementul energiei, contorizare, precum şi dispozitive de uz casnic, audio etc. Tehnologia KNX poate fi utilizată atât în clădiri noi cât şi în cele deja existente.
La nivel mondial sunt peste 400 de companii membre ale KNX Association, din diferite domenii, care au peste 7.000 de produse certificate în cataloagele lor.
Evenimentul va avea loc în ziua de 23 martie 2017, în Aula Universităţii “Petru Maior” din Tîrgu-Mureş, începând cu ora 14,00 şi îşi propune să pună bazele unui cadru permanent de comunicare între specialiștii din domeniul automatizărilor pentru clădiri.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.