„Ziua porților deschise” la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu”

Marți, 21 mai 2019, între orele 9-13, va avea loc „Ziua porților deschise” la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” din Tîrgu Mureș, Str. Călărașilor, 109.

Partenerii Colegiului, în organizarea evenimentului sunt: Fundația Civitas și Asociația ProCats.

La eveniment vor participa elevi din clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala Generală Nazna/Școala Gimnazială Sâncraiu De Mureș, Școala generală „Emil Drăgan”, Ungheni, Școala Gimnazială Band, Gimnaziul „Nicolae Bălcescu, Tg. Mureș și Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, Tg. Mureș, însoțiți de profesorii lor și vor lua parte activ la cele șapte ateliere de lucru, alături de liceenii de la Colegiul Agricol.

Atelierele propuse sunt din domeniile:

Agricultură:

  • Lucrări de laborator
  • Lucrări de plantare şi îngrijire aplicate speciilor floricole
  • Expoziţie de răsaduri

Tehnician veterinar:

  • Cum să îngrijim un animal de companie?

Științe economice

  • Standuri ale firmelor de exerciţiu

Industrie alimentară

  • Atelier de patiserie cu degustarede produse agro-alimentare

Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc de la ora 11, o masă rotundă pe tema „Oportunităţi de colaborare între actorii din domeniul agricol” , la care așteptăm reprezentanții unor instituții precum: ISJ Mureș, Direcția Pentru Agricultură, Mureș, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Primăria și Consiliul Județean Mureș, precum și reprezentanți ai firmelor private din domeniu sau foști elevi care au dezvoltat afaceri în domeniu.

Comentează cu Facebook