A fost interzisă producţia berii: „Igazi Csíki Sör” !

Potrivit unui comunicat scurt, dat publicităţii de  Igazi Csíki Sör pe pagina de socializare, se anunţă închiderea fabricării acestei beri. Decizia Curţii de Apel vine după ce în 9 decembrie 2016 Oficiul European de Brand i-a decernat brandul   lui Igazi Csíki Sör şi  după recurs . „Decizia i-a fost favorabilă din nou lui Heineken! În decurs de 30 de zile trebuie distruse toate obiectele şi dispozitivele. Cu această hotărâre, Curtea română nu a mai luat în considerare decizia Uniunii”, se arată în comunicatul firmei.

Fabrica de bere are 140 de angajaţi din Ţinutul Secuiesc. „Această decizie este un atac la adresa unei intreprinderi secuieşti, care şi-a asumat identitatea, limba maghiară şi folosirea simbolurilor sale”, precizează comunicatul.

EM

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

14 Comentarii

 1. Domnilor NARNIA (SIC )nu exista doar in mintea unora.Ce este Tinutul Secuiesc ???ESTE ROMANIA Jud Covsna sau Harghita auzi „Fabrica de bere are 140 de angajaţi din Ţinutul Secuiesc ” alo domnule autor al articolului poate are 140 de angajati din Ciuc .

 2. Asta-nseamna ca o sa ne multumim cu Szekely Sor?…sau inchid de tot?

 3. Doamna autoare a articolului Tinutul Secuiesc la care faceti referire dumneavoastra nu exista !!!!

 4. Nu exista nici Tinutul Secuiesc si nici secuimea! 😀

 5. Pai berea era prea buna ! De acum bem pishwaser gen Heineken, aceasta gluma proasta de bere.. din nou banii vorbesc !

 6. Ce ne mai place jurnalismul asta de „pagină de socializare”. Mai vedem ceva pe facebook, hop mai scriem la ziar. Ați încercat măcar sa luati legătura cu reprezentantii igazi csíki sör ? Dar cu cei ai heineken? Cu avocații lor? Ati fost curiosi sa cititi decizia respectiva a curtii de apel? Eu asta aștept de la voi.

 7. TINUT SECUIESC CARE NU A EXISTAT SI NU VA EXISTA !

  TINUT SECUIESC FARA SECUI !

 8. Întreprindere și simboluri secuiești? De unde secui că la recensământ Toți sau declarat maghiari că sa poată lua cetățenia Ungară!

 9. Ba, exista.

 10. Exista si Valea Muresului desi la recensamant toti s-au declarat romani sau unguri nu „mureseni”.. tinutul secuiesc exista, la fel precum Tara motilor (Cati s-au declarat moti ?)
  Hai sa mai lasam ura si sa judecam faptele asa cum sunt… era o discutie despre o bere da’ hop si patriotii… ma rog.. asa zisii patrioti…

 11. Liviu Moldovan era vorba despre bere si faprul ca 140 de secui (nu cetateni din ciuc )au ramas fara loc de munca aicea e problema sau sintacma „Curtea română nu a mai luat în considerare decizia Uniunii”de parca ei sunt irlandezi nu tot cetateni ai Romaniei .NU consideri ca articolul e umpic tendentios ???

 12. Un comentator sanatos la cap. Sigur, 1 din 10 dar na, asta e.

 13. Sintagma sau sintacma ? Mai bine puneti mana pe carte ! Ura nu rezolva problemele…

 14. Tinutul Secuiesc- Pamant stramosesc Maghiar care se numeste momentan Romania…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.