BC Mureş a pierdut rușinos la Giurgiu

miletic bc muresMeciul din cadrul etapei a 20-a a LNBM, disputat în deplasare la Giurgiu, a fost unul fatal pentru mureșenii de la BC Mureș (baschet masculin), care au pierdut cu o diferență de 10 puncte – 89 la 79. Partida a început cu dominarea gazdelor, care au reuşit încă de la început câteva aruncări de la mare distanţă, la care tigrii nu au reuşit să răspundă pe măsură. De altfel, aceste aruncări de trei puncte au pecetluit soarta mureşenilor. Încă din primul sfert giurgiuvenii s-au distanţat la 15 puncte, gazdele reuşind un procentaj excelent, peste 60% la aruncările de la distanţă. Mureşenii au răspuns doar prin Ciric, în mare formă şi până la pauză au reuşit să micşoreze ecartul la doar 4 puncte. După reluare, suporterii mureşeni au crezut că lucrurile reintră în normalitate, după ce tigrii au preluat de două ori conducerea pe tabelă. Dar au urmat alte ,,bombe” lansate de către gazde, scorul devenind imediat favorabil lor.

Mureșenii nu au reuși să-și revină, CSS s-a distanţat chiar şi la 18 puncte. Gazdele au izbutit în 16 aruncări de dincolo de semicercul de 6,75, în timp ce tigrii s-au oprit la 8 reuşite. CSS Giurgiu a aruncat de mai multe ori de la mare distanţă decât de sub panou, având un procentaj mediu de 50% la aruncările din acţiune. În schimb BC Mureş a avut 48%, care nu este un procentaj rău, dar a fost insuficient în această seară.

CSS Giurgiu – BC Mureş: 89-79 (29-15, 18-28, 22-15, 20-21)

Giurgiu: Petty 29 (5×3), Corneanu 15 (5×3), Burrell 12 (2×3), Melvin 12 (2×3), McKenzie 9, Ware 5 (1×3), Vlaicu 4, Bivolaru 3 (1×3) BC Mureş: Ciric 35 (!) (4×3), Ceskovic 10 (2×3), Peciukas 10 (1×3), Navickas 7 (1×3), Barro 7, Păltinişanu 7, Cuic 3 a mai jucat Dumitru, Jucan şi Baczó.

Srecko Sekulovic: – ,,Am jucat foarte prost. Am suferit o înfrângere neplăcută, n-am reuşit să fim în joc nici în atac, nici în apărare. Am primit 16 triple, n-am reuşit să ne apărăm contra ele. Este adevărat că cei din Giurgiu au reuşit să marcheze din orice poziţie, chiar şi de pe ,,bancă”. Din echipa noastră doar Ciric a jucat mai bine, din păcate nimeni nu l-a ajutat. N-am găsit ritmul jocului. Este o înfrângere neplăcută, dar asta e, mergem mai departe, o să corectăm greşeala”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.