Filmul OCTAV (video), de ziua Educației, în avanpremieră la Cinematograful Arta 3D!

Echipa creativă a proiectului cinematografic OCTAV, din care fac parte personalități marcante ale culturii românești: actorii Marcel Iureș (în rolul principal), Victor Rebengiuc, compozitorul coloanei sonore Vladimir Cosma, regizorul Serge Ioan Celebidachi (fiul Maestrului Dirijor Sergiu Celibidache), propune un parteneriat unităților de învățământ prin care elevii să vizioneze filmul artistic românesc OCTAV, în Avanpremieră, cu ocazia marcării Zilei Mondiale a Educației, în data de 5 octombrie 2017.

Distribuția filmului include și numeroși copii, deveniți actori, adevărate talente descoperite special pentru acest film, după o ampla campanie națională de casting ce a durat 8 luni.

Evenimentul  se vrea a fi „un manifest” de recunoaștere a adevăratelor valori ale României, un manifest împotriva stării de mediocritate și superficialitate, un manifest împotriva promovării de non-valori.

Participanți: elevii claselor V-VIII și IX-XII, însoțiți de cadrele didactice, preț bilet: 5 lei / elev; Bilet cadru didactic însoțitor: gratis (costurile vor fi acoperite de noi ca organizator); Durata filmului:  1 ora si 40 de minute; Clasificare film: Audienta Generala.

Accesați link-ul de mai jos pentru a vizualiza (1’26”) motivul pentru care Blasco Giurato a declarat presei străine: „pentru mine, acest fim reprezintă un miracol”.

https://vimeo.com/213981332/6c154e7a10

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.