Maria Precup aleasă președinte OFSD Mureș

maria precupDuminică 6 octombrie, la Casa de Cultură Mihai Eminescu, Organizația de Femei a PSD Mureș și-a ales noua conducere. Au participat 369 de femei din organizatiile din judetul Mures, iar între invitații speciali s-a numărat și Maria Lazar, secretarul General al OFSD.

Cu această ocazie au fost alese noile organe de conducere ale OFSD Mureș. Astfel a fost ales Consiliul Județean al OFSD format din 120 de membri. Conferința a ales și noul președinte al OFSD Mureș pentru următorii 4 ani, în persoana primarului municipiului Reghin, Maria Precup. Aceasta s-a bucurat de o largă încredere din partea colegelor din județ, fiind aleasă cu unanimitate de voturi. Tot duminică a fost ales Biroul Județean al OFSD Mures format din un secretar, 12 vicepreședinți și 15 membri.

OFSD Mures si-a desemnat si cei 10 delegati la COnferinta Nationala a OFSD care va avea loc in 12 octombrie la Iasi. La sedinta de ieri au fost prezenti, deputatul Vasile Gliga – presedintele PSD Mures, deputatul Florin Buicu și senatorul Alexandru Petru Frătean.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.