Teatru forum, azi la două licee din Sighișoara

liceu Joseph HaltrichLa inițiativa Asociației Green Entertainment-Sighișoara, grupul de teatru-forum al Asociației de Tineret Ecou din Sfântu Gheorghe, va susține la Sighișoara reprezentația intitulată: ”Nu puteți voi urât, cât putem noi iubi / Nem tudt…ok annyra gyűlöni, mint amennyre mi tudunk szeretni”. Reprezentația va avea loc la Sala de Festivități a Colegiului Național „Mircea Eliade”, astăzi 23 mai, începând cu orele 13. Iar la Liceul Joseph Haltrich la orele 11.

Asociația Green Entertainment are ca scop educația non-formală și derulează programe și proiecte menite să încurajeze luarea de atitudine pozitivă în rândul tinerilor și adulților și creșterea nivelului de toleranță a acestora. Totodată, încurajează voluntariatul și implicarea civică a tinerilor în cadrul comunității. Asociația Green Entertainment, a luat ființă la începutul anului 2012. În luna iunie a aceluiași an, Asociația Green Entertainment a inițiat și derulat proiectul „Tabara Medievală a Ordinului Cavalerilor Cerb-Sighisoara”, proiect sprijinit de Municipiul Sighișoara și Consiliul Județean Mureș.

Metoda de Teatru Forum este mai degrabă un instrument de intervenție socială menită să încurajeze luarea de atitudine împotriva discriminării și a violenței de orice tip. Spectacolele de la Sighișoara vor fi derulate cu sprijinul Fundației Gaudeamus din Sighișoara, prin bună-voința domnului dir. adj.Toth Tivadar, a Muzeului Municipiului prin bună-voința domnului Tescula Nicolae si Soc. Concordia Srl.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.