Zile ca-n filme pentru târnăveneni

2 zilele  municipiul,,Zile ca-n filme”, a fost sloganul de anul acesta al Zilelor municipiului Târnăveni. Manifestările au debutat vineri, 22 august, cu o paradă festivă urmată de un concert Mandinga. Un moment inedit a avut loc la deschiderea evenimentului, când doi parașutiști de la Aeroclubul din Târgu-Mureș au adus din cer un drapel tricolor, pe care l-au înmânat primarului Sorin Megheșan. Seara s-a încheiat cu cinematograf în aer liber, fiind proiectat filmul ,,Nuntă în ofsaid-La Gran Familia Espanola”.
Denisa Potor, Miss Târnăveni 2014
1 zilele municipiului missA doua zi a debutat cu parada mașinilor de intervenție, urmată de demonstrații sportive. Concursul Miss Târnăveni a fost alternat cu recitalurile lui Dancs Annamari, Lidia Buble și Delia. Și seara de sâmbătă s-a încheiat cu cinematograf în aer liber, fiind proiectată producția românească Selfie.
Concursul Miss Târnăveni 2014 a fost prezentat de Dana Săvuică și a avut opt concurente dintre care au fost selectate următoarele: Locul 1-Denisa Potor – Premiu 1.000 de lei; Miss Popularitate – Antonia Cerghizan – Premiu 700 de lei; Locul 2-Nadina Petric – Premiu 600 de lei; Locul 3 Lavinia Muntean – Premiu 500 de lei.
Ateliere educative, sport și folclor
Ultima zi a festivalului a dat ocazia celor mici să se bucure de ateliere educative, iar participanții la competițiile sportive de ciclism, fotbal, tenis și table au fost premiați.
Ziua de duminică a fost dedicată folclorului, cu festivalul Cânt și joc de pe Târnavă, iar Nicolae Furdui Iancu și Ansamblul ,,Crai Nou„ au încheiat sărbătoarea, desigur nu fără nelipsitele focuri de artificii. Zilele municipiului Târnăveni au fost transmise în direct pe internet de portalul Tirnaveni.ro, dar și de postul de radio local Poliglot FM și TV-AS Târnăveni.

Mircea BARBU

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.