15 angajați ai Primăriei Tîrgu Mureș, în Deltă, la perfecționare

 

 

În urmă cu o săptămână, un cititor al ziarului Punctul ne-a rugat să ne interesăm cu privire la cursurile de perfecționare urmate de angajați ai Primăriei Tîrgu Mureș în Delta Dunării, fiind indignat că primăria ar „sifona bani publici prin Deltă”.

Astfel, am trimis o solicitare Primăriei Tîrgu Mureș prin care am vrut să aflăm: Unde exact în Deltă au  fost susținute aceste cursuri de calificare/perfecționare? Câți angajați au urmat cursurile de perfecționare/calificare? La ce se refereau aceste cursuri de perfecționare/calificare? Câți bani au fost alocați pentru această deplasare?

 

72.300 de lei

 

În urma răspunsului transmis de Direcția Economică a Municipiului Tîrgu Mureș, am aflat că Pensiunea Mila 23 din Delta Dunării a fost gazda unor cursuri de perfecționare intitulat „Noile reglementări în achiziții publice” la care au participat 15 angajați ai primăriei.

Sumele alocate pentru aceste cheltuieli au fost în valoare de 72.300 de lei, respectiv 4820 per angajat, iar această sumă a inclus taxa cursului de perfecționare, servicii de cazare și cheltuieli de transport.

 

Redacția

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook