A luat foc o locomotivă

58a119224bdb1607d1d00b5a6e8a1723Trenul de persoane 4530 care circula pe ruta Războieni-Târgu Mureş, ce avea ataşate patru vagoane internaţionale, a fost oprit în halta Cheţani, după ce s-a constatat că locomotiva acestuia a luat foc, a anunţat sâmbătă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ‘Horea’ al judeţului Mureş.
ISU Mureş a precizat că incendiul a fost semnalat “la locomotiva trenului internaţional care venea dinspre Budapesta spre Târgu Mureş” în jurul orei 18,00, iar locomotiva a fost desprinsă de tren, pentru ca focul să nu se extindă la vagoane.
“ISU Mureş a fost anunţat, sâmbătă, despre producerea incendiului, la locomotiva trenului internaţional care venea dinspre Budapesta, de la Războieni, cu patru vagoane, în direcţia Târgu Mureş. Impiegatul de mişcare de la halta Cheţani a observat un fum gros şi a oprit trenul. Locomotiva a fost decuplată de la tren, pentru a nu se extinde incendiul. Nu a fost nevoie de evacuarea pasagerilor. Va întârzia puţin, s-a trimis o locomotivă de rezervă de la Târgu Mureş”, a declarat căpitanul Cristian Mureşan, citat de Agerpres.

În primă fază a intervenit serviciul voluntar de urgenţă din Luduş cu o maşină cu apă şi spumă, la faţa locului ajungând şi o autospecială de la subunitatea de pompieri din Târnăveni.
Informaţiile CFR Târgu Mureş au precizat sâmbătă seara că Trenul de Persoane 4530 care circula de la Războieni către Târgu Mureş, cu patru vagoane de Budapesta, trebuia să sosească la ora 18,41, a sosit abia la ora 20,35.(EM)

AGERPRES

 

sursa foto telegrafonline

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.