A sosit PUNCTUL!


Săptămânalul Punctul, ajuns la numărul 690, face radiografia rezultatelor de la Bacalaureat 2018. Detalii, semnate de Vasile Dancea, în pagina 3.
Tot despre educație e vorba și în opinia lui Titi Dălălău, o puteți citi în pagina 1.
Știrile care pun Punctul pe i, noutăți de la Castelul Máriaffy din Sângeorgiu de Mureș prezentate de Cristina Vancea, precum și laureații din această săptămână a Punctelor Alb și Negru, le găsiți în pagina 2.
Consilierul primarului Claudiu Maior și-a reluat întâlnirile cu cetățenii municipiului. În 4 iulie a fost rândul locuitorilor din str. Rămurele să dialogheze despre problemele privind circulația, toaletarea copacilor și amenajarea parcurilor din zonă.
Serviciul relații publice interne și internaționale anunță propunerea Primăriei pentru modernizarea centrului. Detalii pe siteul www.tirgumures.ro, aflăm din pagina 4.
Cristina Vancea atrage atenția mureșenilor că doar 3 din 9 izvoare au apă potabilă! Detalii în pagina 5.
„Incursiune în viața păsărilor sacre, la Acățari” se intitulează articolul subsemnatei cu detalii în paginile 6 și 7.
Imola Grama, de la Reghin, prezintă programul de la serbările orașului ce se desfășoară în perioada 12-15 iulie. Detalii în pagina 8.
Ioan A. Borgovan de la Luduș vine cu noutăți privind dezvoltarea orașului, alături de știrile care pun Punctul pe i. Detalii în pagina 9.
Se apropie Festivalul Sighișoara Medievală cu tema „Legende Medievale” ce se va desfășura în perioada 27-29 iulie. Detalii în pagina 10.
De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre piața agroalimentară, despre podul și despre circulația închisă în centrul municipiului. Detalii în pagina 11.
Aquaserv anunță restricție de circulație rutieră în cartierul Tudor, din 10 iulie ora 4 până în 16 iulie, ora 24. În ce zonă mai exact și din ce motive aflați în pagina 12.
Cei care sunt interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești, cu detalii în pagina 11.
Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook