Absolventii facultatilor creative din Targu Mures sunt asteptati sa-si inscrie lucrarile de diploma la Festivalul Diploma 2018

Pana pe data de 25 iulie, absolventii facultatilor cu profil creativ din toata tara isi pot inscrie gratuit lucrarile de diploma, pentru a fi expuse, prezentate si promovate in cadrul editiei de anul acesta a festivalului Diploma. Lucrarile inscrise vor fi selectate de un juriu creativ format din peste 20 de profesionisti consacrati: curatori, manageri culturali, galeristi, arhitecti, designeri, regizori si producatori de televiziune.

Diploma, cel mai amplu eveniment dedicat absolventilor de facultati creative, aflat la cea de-a cincea editie, va avea loc in perioada 5-14 octombrie 2018 la Bucuresti. Prin formatele abordate si expozitiile incluse in festival, Diploma isi propune sa incurajeze interactiunea si colaborarea dintre proaspetii absolventi si specialistii cu experienta din industriile creative, prezentandu-i totodata pe tineri publicului interesat de arta si industriile creative per ansamblu.

Incepand cu anul acesta, Diploma se adreseaza absolventilor facultatilor vocationale (teatru, film, design, arhitectura, grafica, sculptura etc.) din toata tara. Acestia sunt asteptati sa-si inscrie lucrarile pe: http://www.institute.ro/formular-diploma-2018/ pana pe data de 25 iulie.

Comentează cu Facebook