Adversari pe cinste, în runda de elită

futsalLa sfârșitul săptămânii trecute, vineri, s-a desfășurat la Nyon tragerea la sorți a grupelor din Elite Round a UEFA Futsal Cup. Printre cele mai bune 16 echipe ale continentului, în urne s-a regăsit și campioana României, City’us Tîrgu-Mureș, aflată pentru a 3-a oară în această fază a competiției. Astfel, adversarele echipei mureșene sunt FC Barcelona (campioana Spaniei), ERA Pack Chrudim (campioana Cehiei) și Lokomotiv Harkov (campioana Ucrainei).

Partidele grupei A se vor desfășura în Republica Cehă, la Pardubice, gazde fiind cei de la ERA Pack Chrudim.

FC Barcelona, cap de serie, nu a evoluat în Main Round, fiind calificată direct în această fază. ERA Pack Chrudim a câștigat grupa a 4-a din Main Round (3-3 cu Baku United, 5-4 cu Litija și 5-0 cu Omonia Nicosia). Lokomotiv Harkov a terminat pe poziția a II-a, grupa a 3-a din Main Round (2-2 cu Tulpar Karagandy, 4-6 cu Sporting Paris și 4-1 cu Marca Futsal). Așadar, City’us va avea un adversar pe măsură, FC Barcelona, multipla campioană a Spaniei și câștigătoare a UEFA Futsal Cup, în ediția 2011/2012. Celelalte două adversare sunt unele deja tradiționale pentru futsal-ul românesc. Va fi cea de-a 3-a întâlnire între City’us și ERA Pack Chrudim (câte o victorie de fiecare parte) și o nouă dispută între România și Ucraina, de această dată cu Lokomotiv Harkov.

Componența celor 4 grupe…

…. din Elite Round: Grupa A – FC Barcelona, ERA PACK Chrudim, City’us Tîrgu-Mureș, Lokomotiv Harkov; Grupa B – Dinamo Moscova, Ekonomac Kragujevac, Slov-Matic Bratislava, FC Litija; Gripa C – Kairat Alma-Ata, Viten Vitebsk, Tuplar Karagandy, Tango Sarajevo; Grupa D – Sporting Lisabona; Eto Gyor, Araz Naxcivan, CF Eindhoven.
Cele 4 grupe vor fi găzduite, în ordine, de Pardubice (Rep. Cehă), Litija (Slovenia), Alma-Ata (Kazakhstan) și Lisabona (Portugalia). Partidele se vor disputa în perioada 19-24 noiembrie, echipele clasate pe locurile întâi, urmând să se califice în Final Four.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.