Aplicele LED – Cea mai eficientă formă de iluminat pentru baia ta

 

Fie că îți renovezi baia, fie că pur și simplu cauți o metodă mai economică și mai eficientă de a o ilumina, trebuie să te felicităm că iei în considerare varianta LED. Aplicele și tuburile cu leduri sunt metoda de iluminare care a revoluționat epoca în care trăim. Fiind soluții atât de fiabile și de economice, nu este de mirare că tot mai mulți oameni le aleg pentru locuința lor. Pentru baie însă, acestea sunt deosebit de avantajoase din mai multe puncte de vedere, inclusiv datorită faptului că asigură o lumină mai puternică și mai uniformă.

 

De ce sunt aplicele LED soluții de iluminat revoluționare?

 

În momentul în care un angajat într-un magazin de profil ți-ar face pe loc o analiză comparativă între un bec LED și unul incandescent reacția ta ar fi cu siguranță: „cum de nu am știut asta până acum și cum de nu am în toată casa astfel de becuri?”. Nimănui nu îi place să vadă o sumă mare în factura de curent electric, și trebuie să recunoaștem că becurile incandescente joacă un rol important în ceea ce privește consumul de energie. Folosind aplice LED în loc de becuri tradiționale însă, poți face economii de până la 80% la factura de electricitate.

Soluțiile de iluminat cu leduri pot fi folosite peste tot. Găsești acum aplice LED pentru exterior, dar mai ales pentru iluminatul interior, iar aplicele LED pentru baie sunt demne de a fi amintite. Știm cu toții că ni se întâmplă, poate mai des decât ne-am dori, să uităm lumina aprinsă în baie. Ei bine, aplica cu LED ieftina de la Led-zone cu senzor de mișcare va împiedica acest lucru să se întâmple. Mulți utilizatori sunt mulțumiți și de faptul că aceste becuri rezistă foarte mult. Au o durată de funcționare de până la 50.000 de ore, ceea ce înseamnă că nu le vei purta grija ani de zile. Chiar dacă investiția la achiziție pare mai mare, aceasta se va amortiza în foarte scurt timp.

 

Ce tipuri de aplice LED se potrivesc cel mai bine în baie?

 

Pe piață sunt multe modele de aplice LED, dar este bine de știut că doar unele merg de minune într-un mediu precum baia. Înainte de a lua în vedere opțiunile de design, va trebui să le iei în calcul pe cele funcționale. Nu trebuie să uiți că baia este un mediu deosebit din casă. Este supus unui grad de umiditate mai mare, și mereu vor fi oscilații de temperatură: foarte rece sau cald. Știm că apa nu se împacă bine cu electricitatea, de aceea alege doar acele aplice LED care sunt special concepute pentru a fi instalate într-o baie.

Odată stabilit acest aspect, este timpul să te interesezi de locul în care ai vrea să îți instalezi luminile. Dacă ai o baie foarte mare, s-ar putea să fie necesar să instalezi chiar mai multe aplice LED. Acest tip de sistem este deosebit de potrivit pentru a fi instalat în tavan. Astfel vei beneficia de o lumină ambientală uniform distribuită în toată baia. Atunci când mai ai nevoie de lumină sau când ai o baie mică, poate fi suficient să instalezi luminile aproape de oglindă. O aplică tablou se instalează deasupra oglinzi, și poate avea 2 sau mai multe becuri, în funcție și de dimensiunea oglinzii bineînțeles.

 

Poți instala tuburi LED în baie?

 

Da, cu siguranță! Tuburile LED sunt o soluție întrebuințată mai ales în iluminarea depozitelor sau a spațiilor asemănătoare, dar pot fi încadrate cu succes și într-o cameră de baie. Mulți au constat că instalarea a două tuburi LED de 18 W de o parte și de alta a oglinzii, le oferă o lumină mai bună pentru aplicarea machiajului sau pentru executarea unui bărbierit fără tăieturi.

Poți găsi corpuri de iluminat ieftine într-un magazin cu LED-uri online. Vei găsi cu siguranță ceea ce cauți într-un timp mult mai scurt și la oferte foarte bune. Îți amintim că poți consulta aici preturile și vei constata că promoțiile și reducerile sunt mai frecvente în mediul online. Mai mult decât atât, faci cumpărăturile comod și marfa vine livrată în cel mai scurt timp direct la tine acasă.

 

Dacă ești o persoană care petrece mult timp în baie sau în fața oglinzii din baie, merită să investești în corpuri de iluminat care să te ajute să faci economie la factura de curent, fără a compromite intensitatea luminii, de care știm cu toții că ai mare nevoie într-o baie în care nu există sursă de lumină naturală.

Comentează cu Facebook