Armă de calibrul 9 mm şi 52 de cartuşe, ridicate de poliţişti de la un suspect de contrabandă

magnum-2

O armă neletală de calibrul 9 milimetri şi 52 de cartuşe de acelaşi calibru au fost descoperite de poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş în urma unei percheziţii domiciliare la locuinţa unui bărbat din comuna Viişoara, suspectat de comiterea infracţiunilor de contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mureş.

‘În urma percheziţiei (din data de 4 noiembrie, n.r.), poliţiştii au ridicat un pistol, tip revolver, neletal, de calibru 9 mm şi 52 de cartuşe, acelaşi calibru cu arma găsită. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că bărbatul, de 32 de ani, ar fi achiziţionat arma neletală, supusă autorizării, contra sumei de 200 de euro iar o parte din muniţie ar fi fost adusă, din Italia, în urmă cu aproximativ 3 luni. Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor’, precizează IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a precizat că cercetările sunt desfăşurate într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara şi că acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.