Asociația proprietarilor de pășuni și terenuri forestiere și agricole Defileul Mureșului se alătură Coaliției

CNMR are filială și în județul Mureș prin Asociația proprietarilor de pășuni și terenuri forestiere și agricole Defileul Mureșului

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) devine mai puternică și la nivel local prin alăturarea unei noi organizații: Asociația proprietarilor de pășuni și terenuri forestiere si agricole Defileul Mureșului. Astfel, CNMR are la nivel local susținerea a peste 40 de organizații, din 7 regiuni de dezvoltare ale României.

Asociația proprietarilor de pășuni și terenuri forestiere si agricole Defileul Mureșului, organizație non-guvernamentală, are drept scop apărarea drepturilor proprietarilor din Defileul Mureșului, inclusiv apărarea dreptului de proprietate garantat prin Constituție.

Începând cu data de 23 noiembrie 2016, domnul Eugen Sbanca va fi reprezentantul Asociației proprietarilor de pășuni și terenuri forestiere și agricole Defileul Mureșului în cadrul Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, pentru probleme specifice domeniului de activitate precum și președintele CNMR filiala Mureș.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.