Atmosferă de sărbătoare în „Universul prichindeilor”


Copiii care frecventează Creșa „Universul Prichindeilor” au avut o săptămână plină de surprize și bucurii.

În prima parte a săptămânii au primit darurile oferite de către Primăria și Consiliul Local Reghin, printr-o acţiune denumită „Fulgi de nea”, binevenită pentru toţi copiii de pe raza municipiului Reghin, care frecventează creşa, grădiniţa, şcoala primară, gimnazială şi liceul. Instituţiile şcolare au raportat un număr de 7.136 de copii, toți au primit pachete în acest an de la Moş Crăciun.

Miercuri, copiii au primit vizita celor de la MALA BAGS. Împreună au împodobit brăduții, folosind globuri și steluțe din piele. După gustarea de dimineață, micuții s-au bucurat de cadourile primite de la Moș Nicolae: multe, multe jucării, iar când s-au trezit au avut o surpriză în ghetuțele pe care și le-au pregătit frumos.

Conducerea mulțumește Primăriei Municipiului Reghin și, nu în ultimul rând, sponsorilor, care prin contribuția lor au adus bucurie și fericire copiilor. Prin activitățile mai sus-amintite, unitatea a intrat astfel pe deplin în atmosfera sărbătorilor de iarnă care dăinuie an de an în toate unitățile de învățământ reghinene.

„Încet, încet se apropie sărbătorile de iarnă. Împreună cu tot colectivul am reușit să aducem atmosfera sărbătorilor de iarnă în unitatea noastră de învățământ. Cei mai entuziasmați au fost copiii, iar noi alături de ei am petrecut momente frumoase, pline de sinceritate și inocență. Surprizele pentru ei vor continua, că doar vine Crăciunul”, a declarat Camelia Zambor-Marian, managerul Creșei „Universul Prichindeilor”.

Imola GRAMA 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.