Au condus fără permis şi băuţi la volan

La data de 13 noiembrie a.c., la ora 19:45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Reghin-Biroul Rutier, au oprit în trafic, pe strada Ierbuş, din localitate, un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară, respectiv o semiremorcă, condus de un bărbat, de 44 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,73 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

#La data de 13.11.2018, la ora 09.50, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.6 Brâncoveneşti au oprit pentru control, în trafic, pe raza comunei Vătava judeţul Mureş, o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Vătava.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

#La data de 13 noiembrie a.c., la ora 23:30, polițiști din cadrul Poliţiei staţiunii Sovata, au oprit în trafic,pe strada Primăverii din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 27 ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliştii au constatat faptul că tânărul nu poseda permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentează cu Facebook