Autoutilitare confiscate de poliţişti

auto-confiscat
Două autoutilitare care transportau aproape 5 mc de material lemnos, fără respectarea prevederilor legale, au fost confiscate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş
#La data de 16 noiembrie 2016, ora 1715, poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Râciu, au depistat în trafic, pe DN 15 E, în localitatea Sântana de Mureş, o autoutilitară care transporta 0,31 mc material lemnos de esenţă tare, respectiv carpen.
În urma verificărilor s-a constatat că lemnul era transportat fără documente de provenienţă legală.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform art. 19, alin. 1, lit. a, din Legea 171/2010 iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea materialului lemnos, precum şi a autoutilitarei, în baza art. 25, alin. 1, din Legea 171/2010.
Materialul lemnos transportat ilegal a fost lăsat în custodie reprezentantului Ocolului Silvic.
#La data de 16 noiembrie 2016, ora 0600, poliţiştii Postului de Poliţie Gurghiu au identificat în trafic pe D.J.153/C, pe raza localităţii Gurghiu, o autoutilitară condusă de către un bărbat, de 39 ani, din comuna Ibăneşti.
Din verificări a reieşit că întreaga cantitate de lemn, respectiv 4,63 mc de cherestea tivită molid, nu avea documente provenienţă legală.
S-a luat măsura sancţionării contravenţionale şi ca măsură complementară s-a dispus confiscarea materialului lemnos, în valoare de 2.139 de lei şi a autoutilitarei.
Autoutilitara şi lemnul transportat au fost lăsate în custodie la Depozitul de material lemnos din municipiul Reghin.
Urmărit general pentru infracţiuni rutiere
La data de 16 noiembrie 2016, ora 15.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 de Poliţie Rurală Sighişoara au depistat un bărbat, de 30 de ani, din satul Boiu, condamnat de Judecătoria Sighişoara la 1 ani şi 3 luni închisoare.
Bărbatul a fost condamnat de instanţa de judecată pentru conducerea unui auto pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.
Bărbatul în cauză a fost dat în urmărire generală pentru sustragere de la executarea mandatului.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.