Bărbat dispărut în luna februarie, căutat în râul Mureş de scafandri şi pompieri

Pompieri, poliţişti şi scafandri din judeţul Mureş desfăşoară, vineri, ample acţiuni de căutare în râul Mureş şi pe malurile acestuia încercând să găsească trupul unui bărbat din Sâncraiu de Mureş, dispărut în luna februarie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, vineri, pentru News.ro, că instituţia a mobilizat pentru căutarea bărbatului dispărut doi ofiţeri, patru subofiţeri, patru scafandri şi un maistru militar, dar şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi două bărci.

“La solicitarea Poliţiei, concomitent cu deschiderea barajului de pe râul Mureş din zona Sâncraiu de Mureş şi scăderea apei, au fost reluate căutările bărbatului dispărut în 25 februarie. La căutări participă atât pompieri şi scafandri din cadrul ISU Mureş cât şi efective ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş”, a spus Virag.

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a dispărut în Sâncraiu de Mureş în 25 februarie, principalele suspiciuni fiind că acesta s-ar fi putut îneca în râul Mureş. La acea dată, trupul bărbatului a fost căutat mai bine de 10 ore de către autorităţi fără niciun rezultat. Căutările au fost suspendate atunci din cauza condiţiilor nefavorabile intervenţiei în râul Mureş.

News.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.