Campioni mondiali la dans latino

paul cristinaACS Dance Art și Clubul Sportiv Școlar Tg Mureș sunt cluburile la care campionii mondiali Moldovan Paul și Tătar Cristina sunt legitimați și sub culorile cărora au reușit să obțină al treilea titlu de campioni mondiali pentru România la dans sportiv.

Perechea Moldovan Paul – Tătar Cristina  au cucerit în weekendul trecut (26 aprilie 2014) un  nou titlul de campioni mondiali, în Calvia – Spania unde a fost organizat Campionatul Mondial la dansurile Latino Americane categoria de vârstă Sub 21 ani (Under 21), unde au participat 63 de perechi din 25 de țări.

După câștigarea titlului mondial din 2012, la categoria de vârstă tineret latino (Beijing-China) și în 2013 titlul de  Campioni Mondiali Sub 21 de ani latino (Platja dAro – Spania) ei au reusit o performanță deosebită obținând în mai puțin de 6 luni încă un titlu de Campion Mondial la aceeași categorie de vârstă sub 21 de ani pentru anul 2014.

Anul 2014 a debutat cu câștigarea Campionatului Național la adulți (19-35 ani) secțiunea latino, după care au obținut locul 5 la Cupa Mondială Adulți Latino și au reușit să urce în Clasamentul Mondial Adulți Latino pe locul 20, fiind cei mai tineri sportivi din top 20.

Echipa de antrenori : Somodi Marton și Katalin –Târgu Mureș, Zoran Ploh și Tatsiana Lahvonovich –Slovenia

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.