Ce citim din PUNCTUL 702?

În prima pagină a săptămânalului PUNCTUL ajuns la cea de – a 702-a ediție, citim despre impasul în UDMR Mureș cauzat de UDMR Tîrgu Mureș. Ce și cum va fi, vom afla abia vineri. Până atunci citiți și meditați asupra propunerilor într-un articol semnat de Marius Libeg, cu detalii în pagina 5.
În opinia subsemnatei ”Limba română nu se prinde cu ”pamblică” de minorități”. Detalii în pagina 1.
Cea mai mare competiție privată internațională de fitness și body building ce se desfășoară la Barcelona îl are ca invitat pe Gabriel Toncean. Detalii în articolul semnat de Imola Grama.
Despre concursul mondial de instrumente muzicale desfășurat în Italia relatează Cristina Vancea, deasemenea în pagina 2, unde veți găsi și laureații Punctelor Alb și Negru.
În analiza subsemnatei intitulată ”În așteptarea metodologiei pentru rezidențiat 2018”, găsiți detalii interesante despre tot ce se referă la UMFST și rezidențiat , în pagina 3.
Pagina economică semnată de Vasile Dancea scrie despre statisticile potrivit cărora județul Mureș prosperă și locuitorii săi sunt mai bogați! Detalii în pagina 4.
Pagina de sport semnată de Cristina Vancea prezintă rezultatele din tenis de masă, spadă, fotbal și baschet. Detalii în pagina 7.
Imola Grama anunță numele candidaților admiși la Festivalul – Concurs ”Mureș, dorurile tale”. Detalii în pagina 8.
De la Reghin transmite Ioan A. Borgovan: știrile care pun Punctul pe i și Porți deschise la Centru de Recuperare și reabilitare Neuropsihiatrică Luduș. Detalii în pagina 9.
De la Sighișora transmite primarul orașului, Ovidiu –Dumitru Mălăncăvean despre Activitățile dedicate Săptămânii Mobilității, despre lucrări de reabilitare , despre analiza cerșetoriei și concertul dedicat persoanelor vârstnice. Detalii în paginile 10 și 11.
Cei care sunt interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești cu detalii în paginile 10 și 11.
Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook