Chestiunea arzătoare la ordinea zilei, numai  în PUNCTUL

 

De ceva vreme, chestiunea arzătoare la ordinea zilei înseamnă fuziunea Universităților de Medicină și Farmacie cu Universitatea Tehnică ”Petru Maior”, rezultând UMFST.  Ce presupune această fuziune, părerile pro și contra, precum și nemulțumirea studenților maghiari, le găsiți într-un amplu articol semnat de Titi Dălălău, în paginile 2 și 3.

Opinia subsemnatei despre o parte din lucrurile ce merg prost în țara asta, sub titlul ”Căruța când dă de vale nu se mai poate opri!” o găsiți în pagina 1.

Punctul Alb și Punctul Negru sunt decernate și în această săptămână. Cine și de ce le-a obținut, aflați din pagina 2, dacă veți  cumpăra varianta tipărită a săptămânalului , sau pe siteul www.punctul.ro

Un interviu interesant al subsemnatei  cu Csősz  Andrea Gabriella, câștigătoarea olimpiadei de limba română pentru  minorități, îl găsiți în pagina 4.

De la Reghin transmite Imola Grama despre sportivii care au câștigat la Cupa Zonală Karate Kyokushin  categoria 6-12 ani, precum și despre prestigiosul Festival Virginia Zeani ce va avea loc în iunie, în municipiu. Detalii în pagina 5.

Paginile dedicate sportului aduc știri despre tîrgumureșenii , campionii naționali la popice, despre circuitul XTERRA de la Tîrgu Mureș, precum și despre rezultatele obținute de karatiștii de la CS Tiger Budo. Detalii în paginile 6 și 7.

De la Sighișoara pe lângă două anunțuri publice, avem știri despre campania Let’ s clean up 2018 și despre spectacolul de teatru ”Amanta”. Detalii în pagina 8.

Ioan A. Borgovan  transmite de la Luduș, unde s-a pus piatra de temelie pentru un nou lăcaș de cult, despre cele cinci busturi turnate în bronz din parcul Unirii precum și știrile care pun Punctul pe i. Detalii în paginile 9 și 12.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre rezultatele elevilor de la gimnaziul Traian la Cupa Tymbark, despre pășunea din Boziaș și despre calvarul obținerii permisului de conducere la Târnăveni, departe de a fi terminat. Detalii în pagina 11.

Cei care sunt interesați de achiziționarea unor case, apartamente, terenuri sau alte bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în pagina 10.

Să aveți o săptămână frumoasă și Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.