Chirii mai mari la ANL în Sighișoara

Săptămâna trecută, joi, consilierii sighișoreni au aprobat, cu unanimitate de voturi, Proiectul de hotărâre privind recalcularea chiriilor locuințelor pentru tineri destinate închirierii realizate de Agenția Națională pentru Locuințe în municipiul Sighișoara și aprobarea cotei autorității publice locale, aplicabilă titularilor de contracte care au împlinit vârsta de 35 de ani, la valoarea de înlocuire a locuințelor. Valoarea chiriilor diferă în funcție de vârstă, dar și de coeficientul ponderii de venit și suprafața desfășurată pe apartament.
Potrivit proiectului de la 1 aprilie pentru un apartament cu două camere chiriașii cu vârsta de peste 35 de ani vor plăti între 282 și 334 de lei. Tot pentru două camere, chiriașii cu vârsta mai mică de 35 de ani vor plăti între 272 și 322 de lei, iar pentru un apartament cu o cameră un chiriaș cu vârsta mai mare de 35 ani va plăti 226 de lei, iar unul cu vârsta mai mică de 35 ani 217 lei.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Nu mai exista legea acea cu varsta, am sunat la bucuresti la ANL, in locul legi au pus o toleranta de 1% care poate sa puna primaria sau nu dupa cum vor ei. Eu pentru o camera in Mures platesc 189 lei, si am 28 ani, anu trecut plateam 45 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.