Cine e pe locul 1 pe ţară la tăieri de copaci?Aflaţi din PUNCTUL!

dscn0501Ediţia cu nr. 606 a săptămânalului de Mureş şi Harghita, PUNCTUL a ajuns pe tarabe. Un amplu articol despre Raportul Greenpeace România vă dă răspunsul la întrebarea pe ce loc ne aflăm la tăieri ilegale de păduri! Nu o să vă placă! Detalii în pagina 3, un articol semnat de Titi Dălălău.

Opinia aceluiaşi Titi Dălălău despre “Curăţenia în universităţi”-şi nu se referă la ştergerea prafului de pe bănci-o găsiţi în pagina 1.

Din pagina 2 puteţi citi despre un nou mall, şi mai mare decât cele de până acum construite în reşedinţa de judeţ! Vă las să aflaţi din articolul semnat de Vasile Dancea despre ce mall este vorba.

În pagina de învăţământ un alt raport, de astă dată cel realizat de Societatea Academică din România, (SAR) din care aflaţi  care universitate e cea mai bună din Tîrgu Mureş. Detalii în pagina 4.

Un interviu în exclusivitate cu multiplul campion mondial la lupte greco-romane, Ballai Alexandru, realizat de subsemnata, îl găsiţi în pagina 5. 

Despre Festivalul Acustic Live relatează Imola Grama, de la Reghin. Detalii în pagina 6.

Tarife mai mici la Bazinul de înot şi un parteneriat pentru educaţie, alături de şltirile ce pun punctul pe i, transmise de Ioan A Borgovan de la Luduş, cu detalii în pagina 7.

Pagina de Sport, aduce o veste bună despre mureşenii care au participat la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis din Cipru, unde echipa României a strâns 13 medalii din 13 posibile! Detalii în pagina 8, iar în pagina 9 găsiţi detalii despre BC Mureş, lider al Grupei I în FIBA Europe Cup.

De la Sighişoara transmite Cristina Vancea: Shoebox, teatrul din Cetate, Bradul de Crăciun şi un spectacol caritabil, cu detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu. Obsedanta întrebare când se deschide patinoarul-are răspuns în pagina 11, alături de alte ştiri din municipiul de pe Târnave.

Cei interesaţi să cumpere terenuri, imobile sau apartamente scoase la licitaţie, au la dispoziţi anunţurile executorilor judecătoreşţi din paginile 12-14 şi 15.

Nu lipsesc nici materialele publicitare pe care le veţi găsi răsfoind PUNCTUL:

Pagina 15 de Harghita aduce detalii şi despre pregătirile pentru sărbătoarea Naţională a României, pe 1 decembrie.

Lectură plăcută!

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.