Cine sunt milionarii în euro din judeţ, aflaţi din PUNCTUL

dscn0470A apărut ediţia cu numărul 605 a săptămânalului de Mureş şi Harghita, PUNCTUL. Dacă v-aţi întrebat vreodată cine sunt mureşenii milionari în euro  din TOP 300 Capital, aflaţi acum, din articolul semnat de Titi Dălălău. Detalii în paginile 4-5.

Opinia subsemnatei vorbeşte “mai pe româneşte despre… maghiari.” Detalii în pagina 1.

Pagina 2 aduce ştiri din campania electorală. Cui i se acordă PUNCTUL Alb şi cine primeşte PUNCTUL Negru din această săptămână aflaţi tot  în pagina 2.

Subsemnata  vine cu detalii despre Proiectul Pilot de management integrat aflat în dezbatere la Sighişoara, unde “Ceasul din Turn bate pentru salvarea sitului UNESCO”. Detalii în pagina 3.

Pagina dedicată municipiului Reghin aduce noutăţi despre păstrarea forţei de muncă în economia locală şi despre Parada Lampioanelor de pe străzile oraşului. Detalii semnate de Imola Grama în pagina 6.

De la Luduş transmite Ioan A Borgovan  ştirile care pun punctul pe i, despre chiriile aprobate pentru blocurile ANL, despre Festivalul de folclor Şir de Mărgăritare. Detalii în pagina 7.

Despre calificarea Tigrilor în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup puteţi citi în pagina de sport.

De la Sighişoara transmite Cristina Vancea despre managerul Spitalului municipal, despre şedinţa extraordinară a Consiliului Local, despre ajutoare de încălzire şi finanţarea modernizării unui tronson din calea ferată Braşov-Sighişoara. Detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu . Ambulanţa pe post de taxi, acţiunea de curăţare a pădurilor din zona municipiului şi câştigătoarea marelui premiu Barşov Art Talent sunt subiecte despre care puteţi citi pe larg în pagina 11.

Pagina dedicată judeţului Harghita aduce ştiri despre modificările legislative în favoarea mamelor, despre amenda primită de primarul din Miercurea Ciuc, despre Expoziţia produselor de artizanat. Detalii în pagina 12.

Cei care sunt interesaţi să cumpere terenuri, case ori apartamente, un autovehicul sau 583 de genţi şi poşete în stare de second hand scoase la lictaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti în pagina 14.

Nu-mi mai rămâne decât să vă urez Lectură plăcută!

EM

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.