Citim pentru record, la Ariel

teatrul ariel targu muresFasTracKids Targu Mures, un lider al educatiei prin joaca interactiva pentru copiii prescolari si scolari in clasa pregatitoare va participa la campania organizata de Jumpstart in 2013 intitulata Citim pentru Record, eveniment organizat in data de 3 octombrie. Evenimentul va avea loc la Teatrul Ariel din oras, incepand cu ora 17:00 pentru lectura in limba romana si de la ora 18:00 pentru lectura in limba maghiara, scopul fiind promovarea literaturii in randul copiilor de varsta mica.

Actori de seama ai teatrului din Targu Mures vor citi copillor minunata poveste aleasa pentru acest an – povestea tractorasului Otis. Dupa terminarea lecturii copiii sunt invitati tot in incinta teatrului Ariel spre a realiza cu propriile manute si cu cat mai multa imaginatie adevarate papusi cu personajele indragite din carte. Campania Citim pentru Record implica milioane de copii si adulti care cauta sa doboare recordul a celui mai mare numar de copii care citesc aceeasi carte intr-o singura zi. Otis scrisa de autorul Loren Long va fi alegerea facuta in acest an pentru a ajuta copiii sa devina cititori insetati. Prin implicarea in acest eveniment legat de lectura, FasTracKids contribuie la constientizarea importantei literaturii la copii mici in orasul noastru.

“Copiii se nasc dornici de a invata, dar nu toti copiii au acelasi avantaj al educatiei timpurii sau complementare,” ne spune Nancy Faunce, Presedinte si Director General al FasTracKids International. “La FasTracKids construim pe curiozitatea naturala a celor mai mici invatacei. Prin gazduirea campaniei Citim pentru Record a lui Jumpstart, putem aminti publicului de diferenta in educatia timpurie determinata de nivelul de venit si sa impartasim din obiectivele noastre de imbogatire a copiilor cu cunostintele necesare pentru a deveni persoane creative, conducatori inzestrati si oameni ce au multe resurse pentru a rezolva probleme.”

Pornind initial o campanie nationala, FasTracKids a incheiat un parteneriat cu Jumpstart permitand “Citim pentru Record” sa ajunga la mii de noi copii si adulti la nivel international. Parteneriatul dintre FasTracKids Targu Mures si Jumpstart va contribui la crearea celei mai mari “experiente comune de citit” tinuta vreodata si va cauta sa doboare recordul stabilit in Octombrie 2012, cand peste 2.3 milioane de copii si parinti au auzit povestea Domnisoara Buburuza si Echipa Gazelor de David Soman si Jacky Davis.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.