Clarificări referitoare la Proiectul de Revizuire a Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu – Mureș – Ditrău

CNAIR SA a semnat contractul de servicii pentru Proiectul ‘Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu — Mureș — Ditrău’ în data de 20 mai 2015.

Contract aferent sectorului de Autostradă Târgu Mureș — Ditrău face parte din coridorul Autostrăzii Târgu Mureș — Ditrău — Târgu Neamț — Iași — Ungheni.

În perioada 15 iulie 2015 — 30 septembrie 2016 contractul a fost suspendat din cauza lipsei de finanțare.

Deși pe data de 20 noiembrie 2016 a fost emis ordinul de începere a Contractului de Servicii, anumite aspecte consemnate în răspunsul Curții de Conturi au dus la o nouă suspendare a contractului în data de 20 decembrie 2016.

Ca atare, în cadrul contractului ‘Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureș — Ditrău’ a fost prevăzută realizarea unei Analize Multicriteriale în baza căreia urmează să fie determinată varianta finală a traseului autostrăzii Târgu Mureș — Ditrău.

În prezent se așteaptă răspunsul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice referitor la consilierea metodologică privind modul de interpretare și aplicare a prevederilor art. 104, alin (8) din Legea 98/2016.

Comentează cu Facebook

Un comentariu la „Clarificări referitoare la Proiectul de Revizuire a Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu – Mureș – Ditrău

  • 3 aprilie 2017 la 16:16
    Permalink

    Bla bla bla blaaaaaaaa… o sa fie autostrada cand porcul va zbura. Nu ne mai obositi cu minciuni de 2 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.