Conducea fără permis

La data de 11.01.2017, ora 11.00, un bărbat, de 52 de ani, din judeţul Braşov, a fost depistat de poliţişti, în timp ce conducea pe strada Ion Buteanu, din Tg. Mureş, un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, prevăzută şi pedepsită de art. 335, alin. 1, Codul Penal.
Împotriva bărbatului s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Mureş.

La data de 11.01.2017, ora 19.10, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Mureş, au depistat pe str. Călărașilor, un autoturism condus de un bărbat, de 51 de ani, domiciliat în Tîrgu Mureș.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză are termenul de valabilitate al autorizației de circulație provizorie expirat, autoturismul fiind neînmatriculat și neavând drept de circulație pe drumurile publice.
Poliţiştii continuă cercetările, cu autorul în stare de libertate, pentru săvârșirea infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334, alin. 1, din Codul Penal.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.