Ieri Eurovision s-a respins, azi consilierii s-au răzgândit dimineața devreme!

Proiectul de hotărâre privind participarea Municipiului Sighișoara la cheltuielile de organizare a Semifinalei Selecției Naționale Eurovision România care se va desfășura în municipiul Sighișoara, în data de 18 februarie 2018 a fost votat vineri dimineaţa de Consiliul Local. De la şedinţă au lispit consilierii UIPS.

Joi, proiectul nu a primit votul majoritatii consilierilor sighisoreni fiind înregistrate 9 voturi pentru, 4 abtineri si 5 voturi impotriva.
Votul a generat discutii aprinse .

Duminica Sighisoara va găzdui ultima semifinala Eurovision si pentru aceasta editie s-a solicitat sprijin financiar in valoare de 93.000 lei si punerea la dispozitie a domeniului public.

Dan Manoliu, regizorul artistic al Selectiei Nationale Eurovision Romania a precizat totodata ca suma solicitata pentru a fi alocata de Sighisoara este cea mai mica dintre sumele alocate de localitatile participante in proiect si ca pe langa promovarea nationala si internationala Sighisoara ramane si cu o scena amenajata la Sala Mihai Eminescu unde organizatorii Eurovision au desfasurat lucrari pe parcursul acestei saptamani.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.