(Video) Contrabandă cu țigări

Un bărbat, din judeţul Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore, de poliţiştii din Mureş, după ce a fost depistat că transporta ţigarete în valoare de aproximativ 50.000 de lei, fără a respecta condiţiile impuse de lege.

La data de 4 noiembrie a.c., poliţiştii Secției nr. 1 de Poliție Rurală Gornești au depistat și oprit în trafic un bărbat, de 38 ani, din judeţul Suceava, despre care exista suspiciunea că ar avea în autoturismul condus, mai multe cartușe de țigarete nepurtătoare de banderole de marcaj fiscal, emise de autoritățile române.

În urma percheziției efectuate de poliţişti, în portierele, în aripile și în alte două compartimente disimulate ale autoturismului, au fost identificate în total 79.240 țigarete, de diferite mărci, ambalate în pachete cu inscripții chirilice.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 50.000 lei.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, cu persoana în cauză în stare de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului de caz.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, specialiști criminaliști și câini de urmă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.