Cresc numărul accidentelor rutiere | Hoț identificat în scurt timp

La data de 11 august 2017, ora 15.58, pe DN 15, Km 89+930m, în afara localităţii Petelea, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat, de 54 ani, iar celălalt condus de un bărbat, de 43 de ani, ambii din municipiul Reghin.

În urma accidentului, bărbatul de 54 de ani a decedat iar alte trei persoane, respectiv conducătorul auto de 43 ani de ani şi doi minori, de 5 şi 10 ani, pasageri în autoturismul condus de către acesta din urmă, au fost rănite uşor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

#

La data de 13 august 2017, ora 15.08, pe DN 15, la km 82+400 m., în localitatea Sîngeorgiu de Mureş, s-a produs un accident în care au fost implicate trei autoturisme, unul condus de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Tîrgu Mureş, altul condus de un bărbat de 35 de ani din comuna Gurghiu, iar celălalt, condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Sîngeorgiu de Mureş.

În urma accidentului, 5 persoane au fost rănite uşor, dintre care doi conducători auto şi 3 pasageri, respectiv două femei de 49 şi 37 de ani şi un minor de 11 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

#

La data de 14 august 2017, ora 16.50, pe DN15 E578, la km 151 + 350 m, din localitatea Lunca Bradului, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat de 33 de ani şi celălalt condus de un bărbat de 60 de ani, ambii din municipiul Tîrgu Mureş.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită grav, iar alte 2 persoane au fost rănite uşor.

#

La data de 15 august 2017, ora 18.52, pe DN 13 E60 km 133+720m, în localitatea Nadeş,  s-a produs un accident în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv doua autoturisme şi un microbuz care efectua transport persoane.

În urma accidentului conducătorul unuia dintre autoturisme a fost rănit grav, iar alte 4 persoane, pasagere în celălalt autoturism, au fost rănite uşor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul

Autorul unui furt, identificat la scurt timp de către poliţişti

La data de 12.08.2017, ora 01:30, Poliția Municipiului Tîrgu Mureș a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani a fost victima unei infracțiuni de furt.

În fapt, la data de mai sus, în jurul orei 01.00, în timp ce victima se afla pe strada Revoluţiei din Tîrgu Mureş, trei persoane necunoscute, de sex masculin, s-au apropiat de ea şi i-au cerut informaţii de orientare în zonă, după care una dintre aceste persoane l-a îmbrăţişat, apoi cei trei necunoscuţi au plecat. La scurt timp victima a constatat că-i lipsesc bijuteriile pe care le avea la gât.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 1.000 de lei.

În urma activităților desfășurate de poliţişti prejudiciul a fost recuperat parţial şi a fost identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Ungheni, bănuit de comiterea infracţiunii.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Tîrgu Mureș, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, cu tânărul în stare de arest preventiv, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.