CS Olimpic Târgu Mureș în Divizia A

Clubul Sportiv Olimpic Târgu Mureș anunță că și-a îndeplinit unul din principalele obiective fixate la înființare, și după 8 ani de existență, a reușit crearea unei piramide complete la feminin, cele mai mari sportive fiind acum aproape de a face pasul la senioare. Astfel, există conturat un proiect pe termen lung, iar cel puțin pentru următorii 10 ani Tîrgu Mureșul va avea handbaliste valoroase.

“Pentru că puține lucruri scot din anonimat un oraș și construiesc mândria locală, ne dorim să ne păstrăm sportivele de valoare acasă, pentru a-și reprezenta orașul, și nu în ultimul rand, pentru a crea o tradiție, ele să devină un exemplu pentru micuțele viitoare handbaliste.
Așa ca, dupa 8 finale de campionat național si 5 medalii de aur, ne-am hotărât sa facem pasul mai sus: DIVIZIA A!
Din respect și iubire față de părinții și suporterii care ne-au oferit încrederea, dragostea și susținerea lor până acum, din respect pentru administrația locală care a investit și continuă să susțină sportul în Tîrgu Mureș, vrem să construim o echipă puternică și valoroasă de senioare care să aducă mândrie și prestigiu orașului.
Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi! Visul continua! ” au afirma reprezentaníi Clubului într-o postare publicată pe Facebook.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.