Csíki Sör şi Heineken s-au împăcat!

Pe pagina sa de socializare producătorul de bere “Csíki Sör Manufaktúra” împreună cu Heineken Romania au postat, luni, un anunţ bilingv (maghiară şi engleză) despre înţelegerea făcută, ca de acum înainte cei doi producători de bere, Ciuc şi  Csíki Sör să încape în pace pe piaţă unul lângă altul şi să înceteze orice acţiune litigioasă. După încheierea compromisului ambii se vor ocupa doar de producţia berii privind cu încredere spre viitor. Energia, timpul  şi priceperea lor vor fi folosite pentru consolidarea relaţiei lor cu partenerii de afaceri şi cu consumatorii.

Anunţul din partea Csíki Sör Manufaktúra a fost îmbogăţit cu mulţumiri adresate guvernului ungar şi consiliului local din Hódmezővásárhely după ce ministrul Lázár János şi membrii consiliului au făcut o vizită în fabrica din Sânsimion, susţinând împăcarea părţilor.

La conferinţa de presă ce a urmat vizitei, ministrul a dat de înţeles că guvernul ungar susţine producătorii maghiari, iar marile multinaţionale care pun piedică întreprinderilor maghiare vor pierde susţinerea guvernului.

EM

Sursa 24hu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.