Cu ursul nu-i de joacă!

Săptămânalul PUNCTUL din perioada 13 – 19 august dedică două pagini celui mai respectat animal sălbatic al pădurii, ursul, care tot mai des coboară din zonele muntoase pe la casele oamenilor. Detalii în articolul subsemnatei în paginile 2 și 3.
În opinia subsemnatei găsiți o trecere în revistă subtilă a celor întâmplate în weekendul protestelor. Detalii în pagina 1.
În articolul de fond, AB atrage atenția asupra unor probleme cu care se confruntă cei de la Grupul Milvus. Despre ce este vorba aflați din paginile 6 și 7.
Laureații Punctului Alb și Negru, cu imagini și explicații, în pagina 2.
Știați că Municipiul Tîrgu Mureș nu a atras nici măcar un euro din fonduri europene pe anul trecut? Detalii în paginile 4 și 5.
Imola Grama transmite de la Reghin despre tinerii care sunt așteptați la Summer Social Hub, despre raportul Direcției de Asistența Socială. Detalii în pagina 8.
De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan știrile care pun punctul pe i, despre lucrări de modernizare la Spitalul Orășenesc ”Dr Valer Russu”. Detalii în pagina 9.
Sighișora devine capitala Interculturală a Europei cu ocazia Festivalului ProEtnica ediția a XVI-a. Detalii în pagina 10.
De la Târnăveni transmite Mircea Barbu: un paratrăsnet prezintă un pericol pentru trecători, s-a anulat un festival de folclor, poliția locală a recuperat o geantă cu bani, de ce sunt nemulțumiți cei de la primărie? Detalii în pagina 11.
Elevii care au obținut media 10 la examenele de bacalaureat sau de evaluare națională, șapte la număr, au fost distinși cu Medalia Centenarului. Detalii în pagina 12.
Cei care sunt interesați să achiziționeze bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecăîtorești în pagina 11.
Lectură plăcută!
EM

Comentează cu Facebook