Dinte pentru dinte, la Sala Mare

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș va susține vineri 21 septembrie 2018, de la ora 20.00, la Sala Mare, o nouă reprezentație cu spectacolul Dinte pentru dinte, după Zeul Măcelului de Yasmina Reza, regia Cristian Juncu, scenografia Cosmin Ardeleanu.
Din distribuție fac parte actorii Teatrului Național Târgu-Mureș, Nicu Mihoc, Elena Purea și Roxana Marian, invitat special fiind actorul Teatrului Bulandra din București, Vlad Zamfirescu.
Spectacolul DINTE PENTRU DINTE va participa în luna octombrie la două importante festivaluri de teatru din România, Festivalul Național al Umorului Constantin Tănase și la Gala Națională a Comediei de la Arad.
Despre Dinte pentru dinte în presă:
“Se întâmplă atât de rar să vezi comedie bine făcută, comedie adevărată, jucată aproape impecabil, comedie care te face să râzi sincer și să te bucuri că ești la teatru, încât „Dinte pentru dinte” după „Zeul măcelului” de Yasmina Reza, spectacolul lui Cristi Juncu de la Teatrul Național din Târgu Mureș, Compania Liviu Rebreanu, merită arătat pe cât mai multe scene și în cât mai multe festivaluri. ” (Monica Andronescu – Yorick.ro)

Comentează cu Facebook