Echipa Hermannstadt nu mai joacă la Târgu Mureş

Gazonul de la Târgu Mureş din partida cu Dinamo (1-1) i-a determinat pe şefii celor de la Hermannstadt să mute echipa pentru ultimul meci din acest sezon, împotriva celor de la Viitorul.

Astfel, meciul echipei lui Vasile Miriuţă cu fosta campioană a României va avea loc la Cluj, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, unde CFR Cluj dispută partidele de pe teren propriu, notează site-ul oficial al celor de la Viitorul. Duminică, ProSport a luat legătura cu Teodor Birţ, preşedintele celor de la Hermannstadt, care a ”avetizat” că echipa sa ar putea fi mutată de pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş:

„Era îngheţat, cu apă deasupra, a fost groaznic (n.r. – gazonul de la Târgu Mureş). Vom vedea, în funcţie şi de timp, luăm în considerare să ne mutăm pe alt stadion, unde să fie încălzire. Cluj Arena, stadionul din Piteşti… variante sunt, sigur”, a spus Birţ, pentru ProSport.

După 19 etape, Hermannstadt este pe locul zece în Liga 1 Betano, cu 22 de puncte, la trei în faţa lui Dinamo. Viitorul este pe locul patru, cu 33 de puncte.

Prosport

Foto: Facebook – FC Hermannstadt

Comentează cu Facebook