Electric Castle anunță primele nume mari

Dub Pistols la Electric Castle 2013Cea de-a doua ediție a Festivalului Electric Castle se va desfășura timp de 4 zile, în perioada 19-22 iunie 2014, la Castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj, sub deviza „Bigger / Stronger / Better” – „Mai mare / Mai tare / Mai bun”, iar organizatorii anunță că vor concerta peste o sută de artiști. Festivalul se extinde și cu o scenă nouă.

Primele nume anunțate pentru cea de-a doua ediție sunt Wilkinson, Foreign Beggars, Oliver Koletzki și Dub Pistols.

Wilkinson, una dintre cele mai „proaspete” figuri ale muzicii electronice britanice, este axat mai mult pe producții drum & bass și are în palmares numeroase audiții la BBC Radio 1. În 28 octombrie, Wilkinson își lansează primul album, la Ram Records: „Lazers Not Included”.
Video Wilkinson: http://www.youtube.com/watch?v=I9QGpHScGug

Foreign Beggars, nume cu rezonanță în rândul iubitorilor de hip-hop și dubstep, este una dintre cele mai apreciate exponente ale curentului ce îmbină frazarea specifică hip-hop-ului cu beat-urile de dubstep și grime. De altfel, lista colaborărilor cu artiști din sfera muzicii dubstep sau drumʹnʹbase este impresionantă – clipul piesei produse de Noisia, „Contact”, a înregistrat peste șase milioane de vizualizări pe Youtube. Printre premiile câștigate de britanici se numără „Best New Act” la UK Hip Hop Awards în 2004, „Best Group” la Lyric Pad Hip Hop Awards în 2005 și nominalizarea la Urban Music Awards în 2010, an în care a participat și la turneul Prodigy din Marea Britanie.
Video Foreign Beggars: http://www.youtube.com/watch?v=Pb55ep-DrSo

Oliver Koletzki este unul dintre cei mai cunoscuți DJ techno din Germania; discul său a fost cel mai bine vândut al casei de producție Cocoon. Revista Groove l-a desemnat „cel mai bun nou artist”, iar piese precum ”Hypnotized”, ”Bring Me Home” sau ” Arrow and Bow” au făcut valuri în cluburile europene.
Video Oliver Koletzki: http://www.youtube.com/watch?v=cqm-K-1v3Eo

Dub Pistols au făcut senzație la prima ediție a Electric Castle, așa că organizatorii i-au rechemat și pentru vara următoare. Cu o vechime de 17 ani pe piața muzicală, au cântat la cele mai mari festivaluri europene, iar show-urile lor sunt o explozie de energie și bună dispoziție. Sound-ul formației îmbină elemente de hip-hop cu ska, big beat, dubstep și chiar reggae.
Video Dub Pistols la Electric Castle: http://www.youtube.com/watch?v=aDTm2SIFcy0

Abonamentele promoționale pentru ediția 2014 au fost puse în vânzare din 24 octombrie, la prețul de 135 de lei pentru toate cele patru zile de festival. Prețul este valabil pentru toate abonamentele achiziționate până în 20 decembrie. Taxa de campare va fi de 30 de lei. Abonamentele pot fi cumpărate de pe eventim.ro, din rețeaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului și cu ajutorul aplicației mobile Electric Castle (iOS si Android).

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.