Factura de la Aquaserv poate fi plătită în reţeaua Payzone România

Clienții Companiei AQUASERV îşi pot plăti acum facturile de apă şi canalizare, la oricare din locaţiile partenere Payzone din aria de operare, rapid și simplu, fără costuri suplimentare. Acest lucru este posibil în urma semnării unui acord de colaborare între Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureș, operatorul rețelelor de apă și canalizare din județul Mureș şi Payzone România.

Pentru a plăti o factură, clientul AQUASERV trebuie doar să se prezinte cu aceasta la cel mai apropiat partener Payzone. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi chitanţa cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Clienţii AQUASERV nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit.

Noua modalitate de plată poate fi utilizată de către clienți Companiei AQUASERV S.A. din Tîrgu-Mureş, Reghin, Sighişoara, Târnăveni, Luduş, Iernut, Cristuru Secuiesc, dar și din 80 de localități rurale din județele Mureş, Harghita şi Bistriţa Năsăud, localităţi rurale unde Payzone are o reţea extinsă de parteneri.

„Compania AQUASERV preţuieşte timpul clienţilor săi şi caută în permanenţă să pună la dispoziţia lor, modalităţi cât mai simple şi rapide de achitare a serviciilor de apă/canal. Parteneriatul cu Payzone, un operator de plăţi cu o prezenţă consistentă în zona rurală, reprezintă încă una dintre facilităţile oferite în acest sens” afirmă Raluca Maior, Director Dezvoltare Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureş.

Cele mai apropiate magazine partenere Payzone pot fi identificate la adresa www.aquaserv.ro, secţiunea „Plata serviciilor”, se arată în comunicatul semnat de Nicu Tomuleţiu, specialist în comunicare de la SC Aquaserv SA.

 

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.