Festival al muzicii de divertisment, toată luna ianuarie, la Filarmonică

Filarmonica de Stat din Târgu Mureș invită melomanii, începând din 10 ianuarie, la “Festivalul muzicii de divertisment”, cuprinzând o serie de concerte de început de an, care să mențină atmosfera de relaxare și de voie bună a sărbătorilor de iarnă. Evenimentul, ajuns la a treia ediție, are o mare priză la public, potrivit directorului Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, Vasile Cazan.

“Sunt 4 concerte, unul mai frumos decât celălalt. Concertele tradiționale de Anul Nou, pentru că de peste 4 decenii se întâmplă acest eveniment, apoi concertele speciale ale Re-Revelionului, chestie care iarăși are o vechime de vreo 15 ani, am avut ideea aceasta și atunci l-am motivat pe maestrul Shinya Ozaki (dirijorul Filarmonicii, n.r.) să accepte dumnealui o serie de concerte, că sunt serii deja. Apoi urmează un alt concert, intitulat De la operă la operetă, cu maestru Dumănescu, 2 soliști de excepție, Petre Burcă și Diana Țugui, Corul Filarmonicii și Orchestra simfonică. Și în fine, al patrulea moment artistic de excepție este așa-zisul concert de tango simfonic, cu Analia Selis și Omar Massa“, a declarat Cazan.

Potrivit directorului Filarmonicii, concertul de tango simofnic va oferi un alt repertoriu decât la prima ediție, de anul trecut, când biletele s-au epuizat în timp record.

“Toți cei care doresc să vină sunt așteptați și sunt bineveniți”, a conchis Cazan.

Comentează cu Facebook