Fitness festival! Pregătiri pentru Campionatul Mondial de Culturism și Fitness

Festival al campionilor la Reghin. Acest sfârşit de săptămână reuneşte, în municipiul din centrul Transilvaniei, lotul naţional de culturism şi fitness pentru a intra în ultima etapă a pregătirilor dedicate participării la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness 2017. Cei 65 de sportivi convocaţi, împreună cu stafful tehnic, vor efecta pe lângă şedințele de pregătire specifice şi un antrenament deschis publicului. Astfel, oricine se poate antrena cu cei mai buni culturişti români sau poate beneficia de sfaturile celor mai bine cotaţi antrenori, psihologi sau manageri din domeniu.  Evenimentul face parte dintr-o serie mai aplă de activităţi reunite sub brandul “Fitness Festival” care va începe la ora 10:00,  în Sala Sporturilor din Parcul Tineretului. Până la şedinţa de pregătire cu lotul naţional, ce se va desfăşura la ora 11:00, vor avea loc antrenamente de Fitness Extrem, Zumba şi Dans Sportiv.

“Îi aştept te toţi reghinenii dornici de sport la un eveniment special, pe care l-am gândit împreună cu echipa mea, din dorinţa de a-i promova atât pe multiplii noştri campioni, pe care lumea trebuie să-i cunoască, cât şi datorită obiectivului nostru de a provoca românii la mişcare, la un stil de viaţă sănătos.” – prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

Lotul Naţional al României de Culturism şi Fitness se pregăteşte intens pentru participarea la Campionatele Mondiale ce vor avea loc în municipiul Bistriţa, iar antrenorul coordonator, Costel Torcea, speră că sportivii săi vor obţine cât mai multe medalii.

“Statutul de ţară organizatoare ne permite să înscriem un număr mare de sportivi ceea ce ne măreşte şansele la câştigarea medaliilor dar ne şi obligă! Reunirea de la Reghin este un moment extrem de important în evaluarea sportivilor şi ţin să le transmit că cer seriozitate maximă în pregătire şi respect pentru culorile naţionale pe care le vor reprezenta.” – Costel Torcea, antenor coordonator al loturilor naţionale de culturism şi fitness

 

Evenimentul, Fitness Festival, este organizat cu spijinul Primăriei şi Consiliului Local Reghin şi face parte din campania de promovare a Campionatelor Mondiale de Culturism şi Fitness – Bistriţa 2017.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.