Gala Camp10natului de improvizație, la Teatrul Național

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Tîrgu-Mureș anunță Gala Campionatului de improvizație ce va avea loc vineri 19 aprilie 2019, de la ora 19.00, la Sala Mare. Acest eveniment este organizat cu ocazia împlinirii a 10 ani de la prima reprezentație a spectacolului Campionatul de Improvizație.

Cu această ocazie specială, va avea loc un concurs între trupele de improvizaţie de la Teatrul Naţional Tîrgu-MureşTeatrul de Nord Satu Mare şi Teatrul Studio Act Oradea

În cei zece ani de zile care au trecut de la premieră au fost susținute 116 reprezentații la care au participat aproximativ 13.000 de spectatori. Din echipa de improvizatori au făcut sau fac parte: RAREŞ BUDILEANU, CSABA CIUGULITU, MIHAI CRĂCIUN, COSTIN GAVAZĂ, MIHAELA MIHAI, ION VÂNTU, GEORGIANA GHERGU, CRISTIAN IORGA, DAN RĂDULESCU, ELENA PUREA, IONELA NEDELEA, LIVIU TOPUZU. Aceștia au fost acompaniați la pian de Nyagai István și Zeno Apostolache. Antrenorii spectacolului sunt Vlad Massaci și Mihaela Sîrbu.

De asemenea, pentru următoarele reprezentații, Compania Liviu Rebreanu vă propune o nouă formulă a Campionatului, din distribuția spectacolului urmând să facă parte mai mulți actori.

„Când vin la teatru, oamenii se simt obligaţi să poarte costum, rochii elegante, bijuterii… Foaierul devine un loc unde se afişează statutul social. La un spectacol de improvizaţie însă, oamenii poartă blugi şi tricouri şi nici măcar nu trebuie să-şi închidă telefoanele mobile (noi îi rugăm totuşi s-o facă!). Ne dorim să vă simţiţi ca la o petrecere reuşită. O petrecere reuşită depinde de numărul de interacţiuni pe care le aveţi cu alţi oameni. Nu de alcool; nu de ţigări. Vă aşteptăm la petrecerea noastră.” (Vlad Massaci, regizorul spectacolului)

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii (de marți până vineri între orele 12:00 şi 17:30, tel. 0372 951 251).

De asemenea,  Casieria din incinta Teatrului va fi deschisă de marți până vineri, între orele 9:00 şi 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel. 0365 806 865).

Spectatorii noștri au posibilitatea de a achiziționa biletele online pe platforma www.biletmaster.ro.

Comentează cu Facebook