fbpx

(galerie foto) Campania ecologică intitulată „Pământul are febră!” a continuat sub genericul „Keep it safe!” la Căminul pentru persoane vârstnice Tîrgu Mureș

 

În urmă cu o săptămână bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Tîrgu Mureș anunțau că se alătură proiectului “4/4 Pentru Prieteni”. Și nu întâmplător… ci pentru că peste câteva zile, mai exact la 22 aprilie de Ziua Planetei Pământ, se împlinesc 2 ani de când au demarat campania ecologică intitulată „Pământul are febră!”

De 2 ani încoace b-unicii au început să doneze TIMP cauzei nobile de „a păstra în siguranță Pământul”(“Keep it safe”, traducere în limba engleză, având în vedere că suntem partenerii unui proiect lansat de Ambasada Statelor Unite în România).

Tot ei (b-unicii) au fost și cei care au hotărât să fie gazda acestei activități de cultivare a prieteniei față de natură și care a reunit mai multe generații de „voluntari”: preșcolarii grupei Albinuța de la Grădinița nr.12, voluntarele de la American Corner, elevii Școlii postliceale Dimitrie Cantemir. Cu toții s-au oprit pentru puțin din rutina zilnică pentru a face ALTCEVA.

Biblioteca județeană Mureș și American Corner Tîrgu-Mureș ne-a oferit oportunitatea de a ne alătura proiectului “4/4 Pentru Prieteni”.Rezultatul: Campania ecologică intitulată “Pământul are febră!” a contrinuat sub genericul “Keep it safe!”reușind să unească generații cu scopul de a realiza acțiuni benefice tuturor.

Niciodată nu suntem prea tineri sau prea în vârstă pentru o faptă bună, nu-i așa?

De altfel avem întreaga lume în mâinile noastre (” We’ve got the whole world in our hands”) .Pământul este casa mea și am promis să-l păstrăm sănătos și frumos !Împreună cu prietenii,Voi salva pământul!(“The earth is my home ,I promise to keep it healthy and beautiful!United with friend,I will save the earth!”)

 

Dr. Anca Florea Director,

Căminul pentru persoane vârstnice Tîrgu Mures

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW