fbpx

Ghiozdane gratuite pentru sute de mii de elevi

Peste 300 de mii de ghiozdane pentru elevii din clasele II-VIII (elevii din clasele pregătitoare și I primesc ghiozdane prin programul național), precum și rechizite școlare pentru un număr estimat de 51.539 de preșcolari vor fi achiziționate, potrivit Ministerului Educației, după ce instituția a depus, miercuri, 30 august, o cerere de finanțare prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD) 2014-2020.

Astfel, potrivit MEN se preconizează finanțarea achiziției a 308.611 ghiozdane pentru elevii din clasele II-VIII, precum și rechizite școlare pentru un număr estimat de 51.539 de preșcolari. Valoarea estimată de achiziție este de 40 lei/elev/an școlar.

Grupul țintă eligibil este reprezentat de copiii cei mai dezavantajați din învățământul de stat preșcolar, primar și gimnazial, cursuri de zi, aflați în întreținerea familiilor al căror venit mediu net lunar pe membru de familie, realizat în luna iulie a fiecărui an, este de maximum 50% din salariul de baza minim brut pe țară.

 

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook

One thought on “Ghiozdane gratuite pentru sute de mii de elevi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Punctul

FREE
VIEW