Idei pentru Mureş: Tot mai multe supermarketuri din Sibiu blochează roțile șoferilor indisciplinați

Tot mai mulți șoferi parchează aiurea în fața supermarketurilor, de cele mai multe ori blocând circulația, cu toate că există locuri special amenajate unde își pot lăsa mașinile, până își fac cumpărăturile. Același lucru se întâmplă și la Sibiu, unde se înmulțește numărul supermarketurilor care blochează roțile automobilelor.

La începutul acestui an, mai mulți șoferi au început să se plângă pe rețelele de socializare că un supermarket sibian de pe Aleea Seviș le bloca roțile mașinilor dacă le lăsau pe timpul nopții în parcarea firmei sau în vecinătatea ei. Proprietarii spațiului în care funcționează supermarketul Supeco s-au săturat de șoferii care, fără respect pentru reguli, își lăsau mașinile pe unde apucau. Iată că după doar câteva luni, exemplul a început să fie urmat și de alte supermarketuri.

Cel care aplică aceeași strategie este chiar magazinul Lidl, situat în aproximativ aceeași zonă a orașului. Un sibian care postează cu numele Cristy_SB a filmat și postat pe Trafictube un scurt video în care îi prezintă pe șoferii tupeiști care și-au lăsat mașinile pe locuri neamenajate în parcarea magazinului, precum și pe cel care se ocupă cu blocatul roților.

Sursa: Turnulsfatului.ro

Comentează cu Facebook