fbpx

ÎN TRAFIC, la Sala Mică

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului ÎN TRAFIC după piesa cu același nume de Alina Nelega.
Spectacolul va avea loc duminică 25 noiembrie 2018, ora 19:30, la Sala Mică!
Regia spectacolului îi aparține Alinei Nelega, iar decorurile și costumele sunt semnate de Tiberiu Toitan și Oana Micu.
Protagonista spectacolului este actrița Elena Purea, care este secondată de actorii Alexandru Andrei Chiran, Simon Attila, Marian Vultur și Paul Predușel.
Piesa ÎN TRAFIC de Alina Nelega a primit premiul Piesa Anului 2013 la Gala Premiilor UNITER 2014. De asemenea, spectacolul ÎN TRAFIC a participat la ediția 2014 a Festivalului Național de Teatru București iar în toamna lui 2015, la Festin pe Bulevard București.
Şapte personaje diferite sunt blocate în trafic ca urmare a unui accident. Fiecare se găseşte într-un moment de criză a vieţii sale. Ce fel de decizii vor lua?! Dacă vrei să descoperi diferite stadii de înţelegere ale vieţii, diferite personaje raportându-se la acelaşi eveniment, te aşteptăm În trafic pentru o călătorie inedită!
„O montare ce lansează în chip fericit un text şi confirmă existenţa unei mari actriţe: Elena Purea.” (Mircea Morariu în Adevărul)

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW