Inaugurare cu fast la Sfântu-Gheorghe

teatruPeste aproximativ două săptămâni, Teatrul Independent „Osono” îşi va aştepta publicul în sediul din fosta clădire a tipografiei Charta, din Sfântu Gheorghe. Inaugurarea oficială va avea loc în 18 octombrie și va fi marcată prin teatru și muzică. Astfel, se va pune în scenă spectacolul Chipul din Oglinda Apei; sZempol, trupa tinerilor muzicieni din Sfântu Gheorghe va susține un concert; se va desfășura vernisajul „Nu-mi convine” și se vor prezenta câteva filme de scurt-metraj.

Trupa teatrului Independent „Osono” s-a întors recent dintr-un turneu european de 40 de zile, piesa „Chipul din Oglinda Apei” fiind prezentată de 17 ori, în opt țări. Artiștii au participat la Festivalul Mondial, iar în luna septembrie s-a desfășurat programul de colaborare cu Centrul European de Teatru „Etoil” din Italia, în urma căruia s-au ,,născut” două proiecte comune: spectacolul ,,Moartea albă”, în regia italianului Daniele Franci, cu actori italieni și din trupa ,,Osono” și spectacolul ,,Legea nebunilor”, în regia lui Fazakas Misi, cu 10 actori italieni, aleși special pentru acest proiect.

De asemenea, următoarea perioadă va fi una destul de încărcată pentru Trupa „Osono”. În cursul lunii octombrie, spectacolul „Chipul din Oglinda Apei” va fi prezentat în mai multe sate din județele Covasna și Harghita.

În prezent, trupa „Osono” are 8 membri. În 1993, când s-a înființat, trupa a pornit cu aproximativ 18 membri.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.