Mai mulţi şoferi băuţi prinşi de Poliţie

La data de 12.04.2017, ora 11.36, un echipaj de poliție rutieră de la Poliția municipiului Reghin, a oprit în trafic pe DN15 E578, la km 139+850m, din afara localității Răstolița, jud. Mureș, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani.

În urma verificării documentelor s-a stabilit că remorca tractată de autoturismul în cauză avea inspecţia tehnică periodică expirată.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultându-i o valoare de 0,57 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

#La data de 12.04.2017, ora 20.20, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Gorneşti a oprit în trafic, pentru control, în localitatea Păingeni, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani.

În urma verificării documentelor s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere şi pentru că emana vapori de alcool, a fost testat cu etilotestul, rezultându-i o valoare de 0,85 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

#La data de 12.04.2017, ora 13.40, un echipaj de poliție din cadrul Postului de Poliţie Fântânele a oprit în trafic, pentru control, pe drumul comunal 46, între localităţile Viforoasa şi Roua, un autoturism condus de o tânără de 21 de ani.

În urma verificării documentelor s-a stabilit că tânăra nu posedă permis de conducere.

ATENŢIE:

 Circulaţi cu viteză moderată! Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic generează accidente grave de circulaţie;
 Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Alcoolul diminuează considerabil reflexele;
 Folosiţi centura de siguranţă! Acest accesoriu vă poate salva viaţa;

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.